MGA INSOLVENCY SPRL are o echipa tanara, dinamica, formata din specialisti absolventi ai marilor centre universitare. Ne dorim sa atragem, sa dezvoltam si sa pastram cei mai buni oameni.

Profilul si aspiratiile membrilor echipei noastre sunt la fel de importante pentru companie cum sunt pentru fiecare dintre ei. Formam lideri pretuind ambitia, creativitatea, cunostintele solide in domeniul ales si valorile înalte de etica.


Asociaţi coordonatori:

Jurist Matei Teodor este absolvent şi licenţiat al Facultăţii de Drept - Specializarea Ştiinţe juridice din cadrul Universităţii Alexandru Ioan Cuza din Iaşi, promoţia 2005, având o vechime în exercitarea profesiei de consilier juridic din anul 2006 şi până la accesul în profesia de practician în insolvenţă.

 

Deţine o diplomă de Master în Drept European la Facultatea de Drept din cadrul Universităţii Alexandru Ioan Cuza din Iaşi. Din anul 2010 şi-a desfăşurat activitatea în calitatea de practician în insolvenţă stagiar, devenind apoi asociat coordonator în cadrul MGA INSOLVENCY SPRL.

 

Avocat Gudula Ştefan este absolvent şi licenţiat al Facultăţii de Drept - Specializarea Ştiinţe juridice din cadrul Universităţii Alexandru Ioan Cuza din Iaşi, promoţia 2005.


De la data de 01.12.2005 şi-a desfăşurat activitatea ca şi consilier juridic, iar din 02.02.2009 a dobândit calitatea de avocat, membru al Baroului Suceava, profesie pe care o exercită şi în prezent. Din anul 2010 şi-a desfăşurat activitatea în calitatea de practician în insolvenţă stagiar, devenind apoi asociat coordonator în cadrul MGA INSOLVENCY SPRL.

 

De asemenea, MGA INSOLVENCY SPRL colaborează cu specialişti în domeniul finanţelor, experţi contabili, evaluatori şi avocaţi pentru oferirea unor servicii profesionale.